Marketing met hart 
Marketing met hart 
Over Saskia Heirbaut
Over Saskia Heirbaut
Ik ben een creatieve geest,  die altijd  voor alles een oplossing wil vinden.  En die oplossingen vind ik ook altijd.  
Ik heb altijd al mensen geholpen en dat doe ik het liefst.
Na een lange tijd thuis te zijn geweest voor de verzorging van mijn jongste kinderen,  begon het bij mij toch weer te kriebelen om te creëren en mensen te helpen. 

Ik ging op zoek naar een goede oplossing voor mezelf,  waarin ik zowel mijn creativiteit kwijt kan als mijn aangeboren verlangen mensen te helpen.  
Ik begon met creatieve workshops. In mijn zoektocht naar zichtbaarheid,  klantengroei en omzetstijging,  kwam ik al snel terecht bij verschillende oplossingen.  Ik investeerde in mezelf, kocht verschillende  online trainingen aan die mij vormden tot expert op het gebied van klantengroei en bedrijfsexpansie. 
Er gingen nieuwe deuren voor mij open,  ik zag hoe ondernemers met de strategieën die ik leerde,  mega-resultaten behaalden.  
Het creëren van converterende reclames vind ik leuk om te doen,  maar dat ik er ook echt bedrijven mee kan helpen groeien,  dat is waar ik het echt voor doe.  

Door het inzetten van wereldwijd bewezen technieken in Social Medialand,  kan ik nu bedrijven helpen te groeien.  Ik help op technisch vlak,  zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken en lekker bezig kunt gaan met de nieuwe leads die ik je bezorg.  
Maar de afgelopen 2 jaar ben ik ook opzoek geweest naar mijn innerlijke groei. Ook op dat vlak heb ik de nodige kennis opgedaan,  dat ik er zeker van ben dat ik ook jou naar het volgende level kan brengen.

Plan snel je GRATIS Strategie Gesprek in om erachter te komen wat je nu al kunt doen en of ik iets voor je kan betekenen.  Je krijgt van mij een eerlijk gesprek,  waarin ik bepaal of jij geschikt bent om exponentieel te groeien door mijn technieken.
©2019 Heirbaut Marketing