Wat is mijn roeping?
Geschreven door Saskia Heirbaut 3 september 2020
Zoals ik in mijn vorige blog al vertelde was ik mijn reis begonnen via mijn hobby’s. Eerst dacht ik kinderfeestjes te organiseren, daarna workshops te geven in houtbranden… 
De reden dat ik zo op zoek was naar een inkomstenbron waarin ik moeiteloos geld zou kunnen verdienen, is natuurlijk niet zo heel ver te zoeken.
Mijn man moet veel werken en zelfs extra werken in het weekend om het leven te kunnen blijven leiden zoals het nu is.
Tot en met ons vierde kind ging ik ook altijd werken, maar ik voelde me in het werk dat ik deed nooit 100% op mijn plaats. Dus ik stopte niet met leren na de middelbare school. Ik volgde allerlei opleidingen in de hoop mijn roeping te vinden.

Eigenlijk had ik nog niet echt een gevoel wat ik met mijn leven wilde doen. Ook na vele opleidingen en cursussen die soms aanbevolen en soms opgedragen werden door een werkgever, wist ik het nog niet. Ik voelde dat ik voor meer bestemd was, maar wat dan?
Wat voorop staat is dat ik in ieder geval een bijdrage wil leveren. Zowel binnen mijn gezin, wat voor zich spreekt (vind ik), als daarbuiten (wat voor sommigen misschien raar klinkt).
Het gekke is ook dat wanneer alles ogenschijnlijk op rolletjes loopt, het voor mij al snel saai aanvoelt en ik weer nieuwe uitdagingen opzoek.
Met kinderen heb je natuurlijk elke dag wel een uitdaging en al helemaal met zeven jonge kids. Maar ik denk dan ook weer verder. Mijn kinderen worden groter en hebben mij dan niet meer zo nodig. Dat vooruitzicht geeft me een leeg gevoel. Ik wil meer betekenen,  meer geven,  meer beleven,  meer ... leven.
Door alles wat ik heb geleerd, gelezen, beleefd en ervaren heb ik ondertussen wel enorm veel kennis. Ik bedacht me dat ik daar iets mee mocht doen.

Ik geloof in God en in de wet van aantrekkingskracht. Ik geloof in de kracht van geven. Door al mijn kennis te delen, door mensen andere oplossingen te brengen en steeds in ontwikkeling te blijven denk ik dat ik mijn best doe om te doen waar ik voor gekomen ben.

Mijn ‘why’ is zeker groter dan ik zelf. Ik heb geleerd dat wanneer je anderen wil helpen, je eerst goed voor jezelf moet zorgen. Anderen helpen geeft een fijn gevoel, hoe meer mensen je kan helpen, hoe beter je jezelf voelt. Maar het begint altijd bij jezelf.
Dat kan over liefde gaan, over gezondheid, maar ook over geld.

Dit zijn de drie grote pijlers in het leven, maar ook de drie categorieën waarin je hulp kan bieden die mensen echt naar hun ideale zelf kan brengen. Hoe meer mensen jij helpt te komen waar ze willen zijn, hoe meer mensen deze mensen dan ook weer kunnen helpen met waar zij goed in zijn. Dit heeft een soort rimpel effect, zoals wanneer je een kei in het water gooit. Hoe groter de kei, hoe groter de golfjes en hoe verder de kringen reiken.

Die impact is mijn doel. Een verschil maken, kunnen geven waar het nodig is, in kennis en uiteindelijk ook in middelen en geld. 

Gewoon omdat ik geloof dat als ik mensen naar het volgende niveau kan helpen, er meer mensen gelukkiger gaan zijn en dit dan weer doorgeven. Hierdoor kan een deel van de chaos in de wereld weggenomen worden. Al is het maar een klein deel, toch wil ik hier mijn best voor doen, want ik geloof dat dit mijn roeping is. Hiermee kan ik eerst mezelf en daarna anderen helpen.

Maar toen was de vraag: Hoe dan? Hoe maak je iets wat mensen ook echt gaat helpen? En hoe bied je dit aan?

Weer een zoektocht naar meer kennis…
Ondertussen heb ik gevonden hoe ik het ga doen.  Ik ga op mijn Facebook pagina zo veel delen dat je er verlegen van wordt dat je dat zomaar van me kan meenemen.  Ik ga je niet alleen kennis geven op het technische vlak,  wat heel handig is natuurlijk,  maar ook hoe je praktisch dingen aanpakt als "mompreneur" en wat misschien wel het belangrijkste is,  ik ga je in een mindset brengen  die je business vorm gaat geven.  

In mijn volgende blog schrijf ik over mijn meest recente zoektocht en welk voordeel jij daaraan hebt.

Ik heb mijn best gedaan via deze blogs inzicht te geven in mijn reis,  mijn strijd in de zoektocht naar de ultieme vrijheid. Zelf denk ik dat ik er goed in geslaagd ben mijn teksten vlot leesbaar te schrijven en ook in behapbare porties.  Maar nu is het natuurlijk vooral van belang wat jij daarvan vindt. Dus als jij verbeterpunten voor me hebt,  let me know below.

FB Comments Will Be Here (placeholder)


Saskia Heirbaut


Saskia van Heirbaut Marketing bouwt jouw marketing funnel en zorgt ervoor dat jij je enkel nog met je core business hoeft bezig te houden.  Wil je zelf met jouw online marketing aan de slag?  Dan kan ze je perfect verder helpen op haar Facebook pagina "True Connection Marketing".  Hier geeft ze alle informatie die jij nodig hebt vrij via video tutorials.  
Heb je geen zin om er zelf aan te beginnen,  dan kan je altijd een gratis strategiegesprek inplannen.
©2019 Heirbaut Marketing


Powered By ClickFunnels.com