Mijn vraag aan jou.
Geschreven door Saskia Heirbaut 4 september 2020
Die laatste zoektocht begon bij mezelf. De kennis die ik al had, wat kon ik daarmee?
Ik kan werkelijk een boek schrijven met alle technische kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Plus dat ik al wel kennis had natuurlijk.  

Hoewel ik absoluut nog niet alles weet van internetland, kan ik wel zeggen dat ik een aantal skills heb ontwikkeld en je echt wel het een en ander kan leren over hoe jij online van start kan gaan.

Maar wat is er nu precies heel interessant voor mijn klanten? Met welke kennis kan ik ze naar het volgende niveau krijgen?

Enkel mijn technische kennis delen is een begin. Dus dat is wat ik eerst zou moeten doen. Alleen, welke kennis is het meest relevant? Waar begin ik nu het beste?

Ik schrijf dit, terwijl ik het nog uitzoek. Want ik ben van mening dat het ook best interessant is te zien hoe iemand tot een bepaalde beweging komt.

Bovendien vind ik het ook fijn om mezelf nu eens te documenteren. Eerder deed ik dat niet. Bang om raar aangekeken te worden voor wat ik nu weer uitprobeer. Ken je dat gevoel?
Bang om te falen voordat je iets bereikt hebt. Angst voor commentaren uit je omgeving. Want wat ik probeer te doen is niet wat de meesten in mijn omgeving willen doen.
Mensen hebben snel hun oordeel klaar, ik was bang voor hun oordeel of zoiets. Bang dat ik iets zou zeggen wat niet helemaal klopt. Bang om fouten te maken.

Het was een beetje zoals met koud water. Ik durf er meestal niet zomaar in te springen .
Eerst een voetje in dat water, dan een beetje verder,.... nee, toch te koud, ik ga er maar beter uit. Het voelt een beetje zo, niet zelfverzekerd, maar wel weten dat je kan zwemmen als je nou maar net genoeg lef zou hebben.
Natuurlijk zeg je dan tegen anderen dat je te weinig tijd hebt of komen er andere excuses naar voren. Maar eigenlijk komt het op 1 ding neer: Je bent te bang van de oordelen die anderen over je zullen hebben.

Ja, als er niemand reageert is dat misschien wel wat vervelend, maar wat doet dat er nu eigenlijk toe. Ik heb nu een manier gevonden waarop het posten en de schaamte niet meer moeilijk zijn.  Wil jij weten hoe ik dat nu doe?
Check dan zeker ook mijn Facebook pagina.  Want daar ga ik je nog meer vertellen over hoe,  wat,  waarom en met welk resultaat.

Wil je mij helpen in mijn zoektocht hoe ik jou beter van dienst kan zijn?  Vul dan even (anoniem) deze survey in.  Ik ben je eeuwig dankbaar.🙏
FB Comments Will Be Here (placeholder)


Saskia Heirbaut


Saskia van Heirbaut Marketing bouwt jouw marketing funnel en zorgt ervoor dat jij je enkel nog met je core business hoeft bezig te houden.  Wil je zelf met jouw online marketing aan de slag?  Dan kan ze je perfect verder helpen op haar Facebook pagina "True Connection Marketing".  Hier geeft ze alle informatie die jij nodig hebt vrij via video tutorials.  
Heb je geen zin om er zelf aan te beginnen,  dan kan je altijd een gratis strategiegesprek inplannen.
©2019 Heirbaut Marketing


Powered By ClickFunnels.com